Deutsch
English
Nederlands
Nieuwsbrief
Koop kaarten
Logo
Openingstijden
Agenda
Veelgestelde vragen
Over de locatie

Volgende edities:
2 & 3 december
16 & 17 december
6 & 7 januari
27 & 28 januari
10 & 11 februari
24 & 25 februari

 

 

 

 

 

Algemene informatie

De Neuzelbeurs telt vele kramen, in een volledige opstelling maarliefst 360. De kosten voor een kraam bedragen € 59,- voor een heel weekend. Het is niet mogelijk een kraam voor één dag te boeken. Het huren van een kraam is inclusief de toegang voor twee personen kraambemanning per dag. U vindt op de Neuzelbeurs een grote variëteit aan handelswaar; nieuwe producten tegen gereduceerde prijzen, tweedehands kleding, kunst, curiosa, verzamelartikelen, zolderopruimingen en tal van andere gebruikte goederen. Wapens, erotische artikelen, levende waren, bloemen& planten, etenswaren en dranken mogen niet verkocht worden op de Neuzelbeurs. De organisatie heeft het recht u deze artikelen te laten verwijderen.

De kraam

De Neuzelbeurs werkt met drie meter kramen. Deze zijn voorzien van een rood dakje en een lichtsnoer met enkele sfeervolle lampjes. Het is niet toegestaan eigen lampjes in het lichtsnoer te draaien. Het is tevens niet toegestaan om spullen aan het lichtsnoer te hangen. U mag wel zelf zorgen voor een touw om spullen aan op te hangen. De kramen zijn voorzien van een haak met kraamnummer.

Het betaalbewijs

Het bewijs van deelname, uw betaalbewijs, is van groot belang! Als u via internet boekt dient u dit betaalbewijs uit te printen als afsluiting van het traject van reserveren en betalen. Als u boekt bij de receptie, dan krijgt u het betaalbewijs aangereikt. Dit bewijs dient u mee te nemen naar de Neuzelbeurs. Het dient als legitimatie om als deelnemer toegang te krijgen tot de Neuzelbeurs. Zorg dat u het betaalbewijs meeneemt of via uw mobiele telefoon/tablet kunt laten zien, anders veroorzaakt u lange wachttijden en irritatie bij overige deelnemers!

Afval verwijdering

Na afloop van de Neuzelbeurs, kunt u op zaterdag (tussen 17.00 en 18.00 uur) en op zondag (tussen 17.00 en 18.30 uur) uw afval aanbieden bij de perscontainer. In overleg met Stichting Vasariah kunt u kleding, textiel, karton en andere onverkochte producten achterlaten. Voorwaarde hierbij is dat u de kleding & textiel in een plastic zak van Vasariah doet, bruikbare spullen inpakt in dozen, karton platmaakt en uw (horeca)afval zelf weggooit. Plastic zakken worden u tijdens de Neuzelbeurs door Stichting Vasariah verstrekt.
Voor meer informatie over Stichting Vasariah klikt u hier.

Container verhuur

Tijdens de op- en afbouw kunt u bij ons rekcontainers huren. Wij vragen u hiervoor € 51,00 (€ 1,00 voor de huur en € 50,00 als borg). Deze rekcontainers kunt u verkrijgen bij de servicebalie naast de perscontainer. De containers dienen voor aanvang van de beurs weer ingeleverd te worden.

Stoelverhuur

Indien gewenst kunt u bij het (linker) horecapunt één of meerdere stoelen huren. De prijs hiervoor bedraagt € 15,00. Wanneer u de stoel na afloop van de beurs bij dit horecapunt weer inleverd, ontvangt u € 10,00 borg retour. U kunt natuurlijk ook uw eigen stoel(en) meebrengen.

Elektra

In het boekingssysteem kunt u zelf een elektrapunt selecteren. De kosten voor een elektrapunten bedragen € 30,-. De maximale belasting van het elektrapunt is 230Volt/16Ampère (3.200 Watt piekvermogen).

Laad/losterrein

Voor het laden/lossen kunt u met de auto ons laad/los terrein betreden. Hiervoor brengen wij een borg van € 20,00 in rekening. Nadat de auto weer van het terrein gaat, ontvangt u deze borg van de parkeerwachter terug. Met een invalidenkaart mag u op het parkeerterrein blijven staan, u betaald dan ook geen borg bij het betreden van het terrein.

Direct een kraam boeken?

Klik hier om direct online een kraam te boeken. De snelste methode! Kies zelf uw plek via onze unieke virtuele plattegrond. U kunt betalen met iDEAL. Er zijn ook andere manieren om te boeken:

  • Elke vrijdag op het kantoor van de locatie tussen 10.00 en 15.00 uur tegen contante betaling!
    Tijdens publieksbeurzen & evenementen bij de garderobe. Voor de agenda van De Broodfabriek kijkt u op www.de-broodfabriek.nl.

Het kantoor is gevestigd aan de Volmerlaan 12, 2288 GD te Rijswijk. De ingang van het kantoor bereikt u door links naast de hoofdingang het parkeerterrein te betreden en dan rechts aan te blijven houden tot u de ingang van het kantoor tegenkomt.

Hyves
Facebook
Twitter
Volg de www.neuzelbeurs.nl op:

 

2__3_december_2017

De Broodfabriek © 2017