Deutsch
English
Nederlands
Nieuwsbrief
Koop kaarten
Logo

Volgende edities:
25 & 26 februari
11 & 12 maart
1 & 2 april
15, 16 & 17 april
6 & 7 mei

 

 

 

 

header_13


De Mail & Win actie(s) voor de Neuzelbeurs van 25 & 26 februari 2017 zijn afgerond, de winnaars zijn bekend en de namen staat benoemd bij de acties!

Voor de volgende Neuzelbeurs (11 & 12 maart) komen er weer nieuwe acties aan waaraan u kunt deelnemen. Maak kans op de leuke prijs door een e-mail te sturen naar info@neuzelbeurs.nl, vermeldt hierin uw naam & de prijs die u graag wilt winnen! Volg de Neuzelbeurs ook op Facebook & deel het bericht van de prijs om extra kans te maken. Let op: u dient de prijs op de Neuzelbeurs af te komen halen en ontvangt hiervoor twee gratis entree bewijzen!


Jan & Daisy's vogel & knaagdierenopvang Leiden

Kraamnummer  H19
Facebook Jan & Daisy's Vogel en Knaagdierenopvang
Website www.vogelenknaagdierenopvangleiden.nl
Prijs Tegoedbon € 5,-
Omschrijving Win bij Jan & Daisy een tegoedbon voor € 5,-. Deze kunt u besteden aan de kraam van Jan & Daisy waarop u alles qua voeding & verzorging op dierengebied kunt vinden!
Winnaar Ingrid Jasperse

 daisyjan


 Wilma's Flowerplace

Kraamnummer  C06
Facebook Wilma's Flowerplace
Prijs Foambloemstuk (3x!)
Omschrijving Op de kraam van Wilma's Flowerplace worden foambloemstukken aangeboden. Voor deze Mail & Win actie stelt Wilma maarliefst drie stukjes beschikbaar om te verloten! Schrijf u snel in op deze actie en maak kans op het foambloemstuk!
Winnaar Anneke van Heijst, Astrid de Groot en Kim Wolterbeek

wilmaflowerplace


 Diana

Kraamnummer  Q07
Prijs Tupperware cadeau t.w.v. 15 euro!
Omschrijving Op de kraam van Diana kunt u allerlei tupperware producten vinden. Deze producten staan niet meer in de catalogus en worden hierdoor aangeboden tegen 20/30/40/50 % korting. Via deze mail & win actie maakt u kans op tupperware kadootje of fles naar keuze (zie afbeeldingen).
Winnaar Louisa van der Elburg

diana2


 Joke Zweistra-Giezeman

Kraamnummer  E20
Prijs Theepotje naar keuze!
Omschrijving Op kraam E20 verkoopt Joke Zweistra-Giezeman haar theepotjes verzameling (meer dan 300 verschillende exemplaren!). De meeste theepotjes alle in prijscategorie tussen de € 1,- en € 3,- euro. Wordt u uitgeloot voor deze Mail & Win actie, dan wint u het theepotje van de afbeelding of een ander potje naar keuze in deze prijsklasse.
Winnaar Jolanda Rozenburg

20170213_201034


 Ingale Creations

Kraamnummer  E13
Facebook Ingale Creations
Website Website Ingale Creations
Prijs Oorbel set (2x!)
Omschrijving Ingale Creations stelt twee sets handgemaakte platte oorbellen beschikbaar! Bij deze Mail & Win actie worden er dus twee winnaars getrokken uit de inzendingen.
Winnaar Fleur Sprong & Patricia Langeveld

ingale_creations


 Stock Sellers B.V.

Kraamnummer  D18
Website www.stock-sellers.nl
Beursactie Jack voor slechts € 1,-!
Omschrijving Neem deel aan deze actie en maak kans om het spijkerjack van de afbeelding te winnen. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL! Wint u niet.. dan kunt u alsnog voor slechts € 1,- het jack kopen aan de kraam van Stock Sellers:

Download deze voucher, print hem uit en lever hem in bij Stock Sellers B.V. (kraam D18)!

Winnaar Wendy van Dorsten

jack


Roparun Team 301 Vrienden van Bobby

Kraamnummer  B05
Facebook Facebook Vrienden van Bobby
Website www.vriendenvanbobby.nl
Prijs Wandbord van Steigerhout
Omschrijving Team 301 Vrienden van Bobby staat voor het goede doel Vrienden van Bobby op de beurs. Neemt u eens een kijkje op de website of facebook om meer te lezen over deze deelnemers. Als bijdrage aan de Mail & Win actie wordt een zelfgemaakt steigerhouten wandbord beschikbaar gesteld. De afmeting is 60 x 40 cm (b x h). 
Winnaar Elena Lievense

vriendenbobby

Hyves
Facebook
Twitter
Volg de www.neuzelbeurs.nl op:

 

12._25-26_februari_2017

mailwinfeb2

De Broodfabriek © 2017